Loading

Skambinkite

+37060018313

DOVILĖ DOCKAITĖ

 

Kaip greitai bėga laikas. 2018 metai eina į pabaigą. Visi oficialūs futbolo čempionatai, kur dalyvauja mūsų komandos žaidėjai, pasibaigė, tik vienai merginai liko porą rungtynių sužaisti.

Futbolo klubas „Šešupė“ turi tradiciją peržvelgti metus ir įvertinti daugiausiai tobulėjusį ir geriausio rezultato pasiekusį klubo žaidėją. Be jokios abejonės ja tapo Dovilė Dockaitė.

Ji šiemet pateko į Europos WU17 merginų čempionatą, kur atstovavo Lietuvos WU 17 rinktinei gim. 2001 m. ir jaunesnėms. Atsižvelgiant į tai, kad Dovilė dviem metais jaunesnė už kitas šios rinktinės dalyves, drąsiai galima vertinti tai kaip didžiulį pasiekimą.

Šiuo metu ji atstovauja Lietuvos WU17 merginų rinktinę gim. 2002 m. ir jaunesnio amžiaus.

Vasara su Lietuvos WU17 merginų rinktinę iškovojo Baltijos taurę.

2018-09-15 d. Lietuvos merginų (gim. 2003 m. ir jaun.) futbolo finaliniame etape Dovilė pripažinta Geriausia puolėja.

Spalio mėnesį su Lietuvos WU17 rinktine dalyvavo UEFA atrankos cikle Lenkijoje, kur kovojo prieš Škotijos, Lenkijos bei Slovakijos ekipas.

Dovilė žaisdama už savo komandą FK „Šešupė“ LFF I-lygos moterų pirmenybėse, kur yra ryški lyderė, puiki ir draugiška mergina, atkakliai siekianti užsibrėžto tikslo, komandos kapitonė.

Įtemptas rungtynių grafikas netrukdo merginai nuolatos išbandyti savo jėgas rungtyniaujant už FK „Šešupės“ vaikinų komandą, rungtyniaujant ne tik su savo bendraamžiais bet ir su vyrų komandomis. Merginos tai negąsdina o padeda tobulėti.

Futbolo klubui „Šešupė“ sudarius bendradarbiavimo sutartį su Moterų Futbolo Akademija Vilniaus „Žalgiris“, Dovilė sėkmingai atstovauja MFA „Žalgirio“ komandai Lietuvos A lygos moterų futbolo pirmenybėse.

Visi šie pasiekimai atvėrė merginai galimybes rungtyniauti ne tik Lietuvos bet ir Europos žaliosiose vejose, susipažįstant su Europos šalimis, kurių skaičius einant metams tikimės didės.

Futbolo klubas „Šešupė“ už šiuos pasiekimus Dovilei įteikia 200 eur. Dovanų kuponą „HUMMEL“ parduotuvėje.

Shopping Basket